Paylaş

Derince genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizde ihtiyaç duyulan her noktada ekiplerimiz görevlerini hassasiyetle sürdürüyor” dedi

BAŞKAN AYGÜN’DEN YAKIN TAKİP

İlçe genelinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gerek kendi tespit ettikleri noktalar, gerekse vatandaşların Çözüm Masası’na yaptığı başvuruları dikkate alarak çalışmalarını hızla gerçekleştiriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’nde devam eden çalışmaları inceleyerek, belediye personellerine kolaylıklar diledi.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen buluşmada çalışanlar ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Ortak gayemiz Derince’mize hizmet etmek. Bu noktada tüm birimlerimizle birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. Başkan Aygün, ayrıca gün içerisinde ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Aygün, “İlçemizde ihtiyaç duyulan her noktada ekiplerimiz görevlerini hassasiyetle sürdürüyor. Bizler de devam eden sıcak asfalt serimi, kaldırım yenileme ile bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceliyoruz” dedi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir