Paylaş

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarıyla ulaşım kentin kalitesini artırmaya devam ediyor.

Başiskele’de alt yapı çalışmalarıyla tahrip olan, zamanla bozulan yollar başta olmak üzere yeni imara açılan yollar boydan boya yeniden sıcak asfaltla kaplanıyor. Bu kapsamda Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Vezirçiftliği Mahallesi’nde asfalt seferberliği başlattı.

BAŞKAN ÖZLÜ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Başiskele’de yürütülen her bir çalışmayı yakından takip eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Vezirçiftlği Mahallesi’nde asfalta hazırlanan sokak ve caddeleri gezdi. Teknik ekibinden çalışmalar hakkında brifing alan Başkan Özlü, vatandaşların mağdur edilmeden asfalt çalışmalarının ivedilikle tamamlanması talimatını verdi.

5 KM’LİK YOL ASFALTLANACAK

Bu sezon ilçe genelinde 50 bin ton asfalt ile kentin yollarına konfor kazandıracak olan Fen İşleri Müdürlüğü, Vezirçiftliği Mahallesi’nde 15 sokak ve caddede yaklaşık 5 km’lik yolu asfaltlayacak. Çalışmalarda yaklaşık 10 bin ton asfalt kullanılacak.

GECE YARISI ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Mahallede bozulan birçok sokağın eski asfaltını kazıyarak asfalta hazırlayan ekipler, bölgede trafik akışının aksamaması için gece yarısından itibaren sıcak asfalt serimine başladı. Hummalı çalışmalar sonucunda Ülgen, Karahanlı, Papatya, Bayraktar ve Kafkas Sokakları boydan boya sıcak asfaltla kaplandı.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir