Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Konseri Şef Aysel Demircan yönetiminde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Düzenlenen konser büyük bir ilgiyle izlendi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Kartepeliler konseri izlediler.
RUHUMUZU BESLEYEN NAĞMELER
Konser öncesinde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Şarkılar bizi söyler, Biz de eşlik ederiz… Şef Aysel Demircan ve yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, icra ettiği eserler ile bu gece gönül telimize dokundu. Üçüncü defa konser verilmektedir. Pandemi, deprem gibi etkenlerden dolayı konserlerimize ara vermiştik. Yaptığımız en güzel etkinliklerden bir tanesi ile bir aradayız. Sizlerin sesiyle dinleniyoruz. İnşallah uzun yıllar bir arada oluruz. Ruhumuzu besleyen nağmeler ile bizlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Köşe Yazarları
Anasayfa27/09/2023Emeklilerin artık takati kalmamıştır
Anasayfa27/09/2023Araptepe´de 6 Daire Satışa Çıkıyor
Anasayfa27/09/2023Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen ve Rebiyülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Kur’an-ı Kerim ve Hadislerden örnekler veren Başkan Turan, “‘ Seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdim ’’, ‘’ Elbette sen en büyük ahlak üzeresin ‘’ mealindeki ayetlerle ve daha bir çok ayetle övülen, ‘’Eğer sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım ‘’ kudsî hadisinin Hz. Peygamberi kainatın yaratılış sebebi olarak gösterdiğini ifade etti. Turan mesajında, ‘’Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıldönümünü idrak ettiğimiz bu mübarek gecenin öncelikle affımıza, ümmetin birlik beraberliğine, kardeşlik, huzur ve yardımlaşma duygularının gelişmesine, dünyada adaletin tesisine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Kandıralı Hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlit Kandillerini tebrik ederim. ‘’ dedi.
Anasayfa27/09/2023Başkan Aygün Gazete Kulübü Öğrencileri ile Buluştu