Paylaş

Yuvam Akarca Toplu Yapı Yönetim Başkanı Murat Özel, yazdığı dilekçe ile İzmit Belediyesine hizmetleri ve bölgeye katkıları için teşekkür etti

İzmit Belediyesi ekipleri şehrin dört bir yanına hizmet götürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gece gündüz demeden yaptığı çalışmalar takdir topluyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin öz kaynakları ile halka sağladığı hizmetler, İzmitlileri gülümsetiyor.

“BÖLGE HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kentin her mahallesinde hizmet götürmeye devam eden İzmit Belediyesi’ne teşekkür dilekçesi yazan Yuvam Akarca Toplu Yapı Yönetim Başkanı Murat Özel, “Toplu yapı yönetimi olarak bölgemizdeki sorunlarımızın tarafınıza iletilmesinden sonra, başta istinat duvarlarına baskı yapan ağaçların kaldırılması, ana caddelerde kaldırım çevrelerindeki otların biçilmesi, Mustafa Kemal bulvarındaki hafriyat-inşaat atıklarının kaldırılması ve son olarak Ezgi Sokak’ta tahrip olmuş yolun onarımı, yay yolu bağlantı bölüm çalışması gibi hizmetleriniz için bölge halkı adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir