Paylaş

DERMEK kursiyerleri yıl içerisinde kurslarda hazırladıkları el emeği, göz nuru eserleri Harikalar Sahili’nde yer alan stantlarda satarak kazanca dönüştürüyor

HARİKALAR SAHİLİ’NDE STANT

Bu yıl 2 bin 25 kursiyere ücretsiz eğitim imkanı sunan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) bünyesindeki kursiyerler yaz dönemi ile birlikte el emeği, göz nuru eserlerini kazanca dönüştürüyor. DER-MEK ailesinin her zaman yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün sosyal belediyecilik anlayışı ile Harikalar Sahili’nde hizmete sunduğu sabit ürün satış noktaları yaz dönemi oldukça yoğun ve hareketli.

BAŞKAN AYGÜN’DEN ZİYARET

Yıl içerisinde DER-MEK bünyesinde el emeği, göz nuru eserler hazırlayan kursiyerler, burada yer alan Derince Belediyesi’ne ait stantlarda eserlerini satarak emeklerini kazanca dönüştürüyor. Stantları ziyaret ederek burada satış yapan DER-MEK ailesi mensupları ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunurken, kursiyerler kendilerine bu imkanı sağladığı için Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir