Paylaş

Geçen hafta Bursa Gemlik’te yapılan 13 farklı ülkeden, 25 şehir ve 143 spor kulübünden 1950 sporcunun katıldığı 4. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası’nda ilimizden katılan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları 2 altın, 3 bronz ve bir beşincilik alarak turnuvayı büyük bir başarıyla tamamladılar.

DERECE ALAN SPORCULARIMIZ

Minikler 40 kg’da Hilmi Metehan Toker ve yıldızlar 40 kg’da Esmanur Hümeyra Eraslan şampiyon olarak altın madalya, yıldızlar 35 kg’da Leylanur Yıldırım, minikler 32 kg’da Kübra Kılınç ve minikler 35 kg’da Kağan Berk Bektaş üçüncü olurken Öykü Ece Bozukluhan’da beşinci olarak kürsüye çıktı.

BAŞKAN SÖĞÜT’E DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Başkan Söğüt’ün destek ve yatırımları salonlarda karşılığını buluyor.

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karate antrenörleri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada kulüp karate takımı olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ve sporcularını yıl içinde yapılan birçok turnuvaya götürdüklerini belirtti.

BAŞARI TESCİLLENİYOR

Açıklamada, “Sporcularımızın önemli turnuva ve şampiyonalarda elde ettikleri dereceler ve aldıkları madalyalar ile başarılarımız tescilleniyor. Bizlere ve sporcularımıza bu imkanları sağlayan ve her zaman sporcularımızın yanında olan onları destekleyen Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir