Paylaş
  1. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali’nde Ayşe Sayan Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Kaftan-ı Eda defilesi vatandaşlardan büyük beğeni topladı

 

  1. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali’nde 2’nci gün de rengarenk etkinliklerle devam ediyor. İzmit’in sembol tatlısı pişmaniyenin tanıtıldığı festivalde Ayşe Sayan Organizasyon tarafından “Kaftan-ı Eda defilesi” gerçekleştirildi. Festivalin en dikkat çekici gösterilerinden biri olan defile vatandaşlardan büyük alkış topladı.

HÜRRİYET, “ROL MODEL BİR KADIN”

Defile sonrasın Ayşe Sayan’a çiçek takdim eden Başkan Hürriyet, “Ayşe Sayan güçlü bir kadın, üreten bir kadın. Bu kentten çıkmış kıymetli bir marka yaratmış ve kentin de markasına değer katmış rol model bir kadın. Bir kadın olarak cesaretinden, üretkenliğinden, dayanışmasından ve kente aidiyetinden dolayı gurur duyuyorum. Biz ne zaman güzel İzmit’imize ve İzmitlilerimize bir şey yapmak istesek Ayşe hemen, ‘Ben de varım’ diyor. Her kadın böyle üretken olsun, cesur olsun. Kadın dayanışması, kent dayanışması çok önemli. Ayşe Sayan ve kızlarımıza çok teşekkür ediyorum. Muhteşem bir marka. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir