Paylaş

Kentte marka olmuş esnafların ürünleri 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali’nde İzmitlileri bekliyor

 

  1. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali, İzmit Kent Meydanı’nda tüm hızıyla devam ediyor. Pişmaniyenin tanıtımı amacıyla üreticiler statlarda hazır bulunurken İzmit’te marka haline gelen birçok esnaf da ürünlerini sergileme fırsatı buluyor. Kadın el emeği ürünlerinden yöresel tatlara kadar birçok ürün Festival alanında İzmitleri bekliyor.

BAŞKAN HÜRRİYET, ESNAFA KOLAYLIK DİLEDİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de festival alanında esnafları tek tek ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Başkan Hürriyet, “Türkiye’nin en tatlı festivali 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Stantlarda yerlerini alan pişmaniye üreticilerimiz bu festivalin ev sahipleri. Esnaflarımız da buradalar. 70’e yakın standımız var ve çok çeşitli ürünler var. Festivalimiz yarın akşama kadar birbirinden güzel etkinliklerle devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı festival alanımıza bekliyoruz. Kentte marka olmuş esnaflarımızı ziyaret etmelerini diliyorum” dedi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir