Paylaş

“Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Valiliğimiz koordinasyonunda ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor.

Bugün de 3 ilçemizde ziyaretlere devam edildi. Karamürsel’de Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Kartepe’de Vali Yardımcısı Salih Bıçak ve Başiskele’de Vali Yardımcısı Şenol Kaya tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerle ihtiyaç ve talepler yerinde incelendi.

Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi 29 hane ile 1 Gazimiz ve ailesini ziyaret eden Vali Yardımcılarımız, ailelerin sıkıntılarını, taleplerini dinleyip, gereken ne varsa yapılacağını belirterek ailelerle hemhal oldular.

Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcılarımız, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdiler.

Kıbrıs Gazimizin Hayır Duaları Alındı

Kartepe ilçesinde Kıbrıs Gazisi Sıtkı Güler ve ailesini ziyaret eden Vali Yardımcısı Salih Bıçak, gazimiz ile bir süre hasbihal ederek hayır dualarını aldı.

Ziyaretten duydukları onuru dile getiren Gazimiz Sıtkı Güler ve ailesi, Vali Yardımcısı Salih Bıçak’a teşekkür ederek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir