Paylaş

Vali Seddar Yavuz’un, vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği “Halk Günü” buluşmaları bugün de devam etti.

 

Vali Seddar Yavuz başkanlığında Makam Toplantı Salonu’nda düzenlenen, sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek üzere gelen 15 vatandaşımızın katılım sağladığı “Halk Günü” buluşmasında, ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu.

 

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarını belirten Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendilerini talimatlandırdığını belirterek iletilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

 

Toplantıya katılan vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not alan Vali Yavuz, iletilen taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi, dertlerine derman oldu.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir