Paylaş
Her sabah duraklarda işçi ve esnaf ziyaretleri yapan, sabahın ilk ışıklarında camii cemaatleriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bu sabah Yeşilova Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası cemaatle bir araya geldi
Sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Camii Cemaatleriyle de buluştuğu programlarına devam ediyor. Başkan Hürriyet, sabah namazı sonrası Yeşilova Merkez Camii Cemaati’ni ziyaret etti. Başkan Hürriyet, bir araya geldiği cami cemaati ile sabah namazı sonrası kahvaltı yaparak bol bol sohbet etti, taleplerini dinledi.
YOĞUN KATILIM 
Hürriyet’e cami ziyaret programında CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baştürk, CHP Meclis Üyesi Adayı Muhammet Ertürk, Yeşilova Merkez Camii Dernek Başkanı İsmail Bilgin, Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz,  İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörleri Turgay Oruç, İsmet Kanık, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Birol Sağlam ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu eşlik etti.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir