Paylaş

 

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin  rakibine yüklenen, hesap soran  esprili , göndermeli seçim kampanyasını sürdürüyor.

Bilgin’in Sosyal Medya Hesabı üzerinden yürüttüğü

‘ Anladın Sen Onu’ kampanyası ’ 20 Yıldır aklınız neredeydi beyler’ başlığı ile devam ediyor.

 

CHP Büyükşehir adayı Bilgin, mevcut AKP belediyeciliğinin iflas ettiğini ve  yıllardır her seçim dönemi aynı vaatlerle halkın karşısına çıktıklarını belirterek,

’’Uzun yıllardır Kocaelimizi yönetenler, bugün şehrimizin içinde bulunduğu sorunların sorumlusu değilmiş gibi; şehri depreme hazırlamak en büyük hayalimiz diyorlar.Yakıcı hale gelmiş şehrimizin sorunları için, geçen 20 yılın ardından, hâlâ yapacağız, çözeceğiz gibi kelimelerle sloganlar kullanmalarından utanç duymalarını bekliyoruz. Oysa hep birlikte sormak zorunda olduğumuz soru şudur: 20 yıldır neredeydiniz beyler?’’  diye konuştu.

Nokta Gazetesi ve Nokta TV’ye Ziyaret..

 Bilgin  dün Kocaeli’nin değerlerinden Nokta Gazetesi’ni ziyaret etti. Nokta TV Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan, Haber Spikerleri Ebru Şimşek, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cansu Kızılkaya ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren  Atasoy Bilgin‘’Şehrimizin sorunlarının medyada nasıl yankı bulduğunu dinledik, sizlerin sesini duyduk ve birlikte hayata geçireceğimiz projeleri konuştuk.Kocaeli’nin gelişimi için daima iletişimde kalacak ve özveriyle çalışacağız!’’ dedi.

Taziye mesajı

CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Bilgin, Körfez Ticaret Odası Meclis Üyesi  Mehmet Ali Tosun’un  babasının vefatı ile ilgili olarak

‘’ Şehrimizin refahı için ortak duygular paylaştığımız çok değerli Mehmet Ali Tosun’un babası Fazlı Tosun’un vefatını üzülerek öğrendik, zor günlerinde destek için hep hazır olacağız. Fazlı Amcanın sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.’’ mesajını iletti.

Çayırova Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ne ve Çayırova Artvin Kültür Derneği’ne ziyaret..

 Burada ‘’Halkın katılımını destekleyerek Kocaeli’de yepyeni bir demokrasi dönemi başlatacağız, tüm hemşehrilerimizin sesi duyulacak!’’ sözü veren CHP Büyükşehir Adayı Bilgin,

‘’Dün akşam Çayırova Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ni ve Çayırova Artvin Kültür Derneği’ni ziyaretimizde bizi ağırlayan herkese ve Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu ile Dernek Başkanı Ayhan Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, CHP Çayırova İlçe Başkanımız Binali Eniş, Darıca Belediye Başkan Adayımız Muharrem Gökçe ve Meclis üyesi adaylarımızın katılımıyla gerçekleşen buluşmamızda hemşehrilerimizle birebir sohbet ederek bölge halkının ihtiyaçlarına ve sorunlarına dair çözümlerimizi anlattık.’’ dedi

 CHP Körfez İlçe Örgütü ile İftar Yemeği

Bilgin dün akşam  Körfez ilçesinde, CHP Kocaeli Milletvekilleri  Muhip Kanko ve Nail Çiler, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İl yöneticileri, CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı, Önceki Dönem İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, Önceki Dönem İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve Meclis üyesi adaylarının katıldığı  iftar yemeğindeydi.

CHP’li Bilgin  buradaki demecinde,

‘’Kocaeli için emek vermiş ve vermekte olan, aynı yolda yürüdüğümüz değerli dava arkadaşlarımız, büyüklerimiz, milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizile aynı sofrayı paylaşmak her daim mutluluk verici. Tutulan oruçları, edilen duaları Allah kabul etsin. Bolluk, bereket ve barışa vesile olsun.İlçe Örgütümüze emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hep beraber Kocaeli’nin yıldızını yeniden parlatacağız!’’ ifadelerini kullandı.

 Seçim gündeminin yoğunlaştığı Kocaeli’de  finale yaklaşılırken  kampanya çalışmalarının iyice kareketlendiği  bu haftasonunda da Atasoy Bilgin ve ekibini yoğun bir ziyaret ve etkinlik programı  bekliyor.

 

 

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir