Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında Göksu Sitesi’nin sakinleri ile bir araya geldi. Kartepe’ye dair projelerinden bahseden Merttürk, site sakinlerinin sorun, talep ve önerilerini dinledi, 31 Mart için destek istedi.

F. Deniz Karamert/ 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, ilçe genelinde ziyaretlerine devam ediyor. SKM’nin oluşturduğu programlar çerçevesinde çalışmalarını yürüten Merttürk, Maşukiye Mahallesi’nde bulunan Göksu Sitesinin sakinleri ile bir araya geldi. Site sakinlerinin sorun, talep ve önerilerini dinleyen, Kartepe’ye dair projelerinden bahseden Merttürk, ‘Kartepe’mizi hep birlikte güzelleştireceğiz’ diyerek 31 Mart için destek istedi.

SAMİMİ ORTAM

31 Mart yerel seçimlerine iki hafta gibi bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında Maşukiye Mahallesi’nde bulunan Göksu Sitesinin sakinleri ile bir araya geldi. Bu samimi buluşmada Merttürk’e, CHP Kartepe İlçe Yöneticileri, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Münevver Arslan, meclis üyesi adayları ve mahalle temsilcileri de eşlik etti.

MERTTÜRK, “SÖZÜMÜZ VAR KARTEPE, BU ŞEHRİN HER BİR KÖŞESİNDE UMUDU YEŞERTECEĞİZ”

Bu buluşmalar, Kartepe’mizin yarınlarını birlikte şekillendireceğimiz yolculuğumuzun önemli bir parçası diyerek sözlerine başlayan CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, “Hemşerilerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyoruz. Seçim beyannamemizde de yer alan Kartepe’mize dair projelerimizden bahsediyoruz. Bu günde Göksu Sitesi’nin kıymetli sakinleri ile bir araya geldik. İçten sohbetleri ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Derdimiz tasamız güzel bir Kartepe. Onun için de çok çalışıyoruz. Sözümüz var Kartepe, bu şehrin her bir köşesinde umudu yeşerteceğiz” diye konuştu.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir