Paylaş

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında Kartepe Hodri Meydan Taraftarlar Derneği ile bir araya geldi.

F. Deniz Karamert/ 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk seçim çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor. CHP Kartepe SKM tarafından organize edilen programlar çerçevesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Merttürk, Kartepe Simit’te gerçekleşen programda Kartepe Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Mümin Ersoy, Başkan Yardımcısı Anıl Gündoğdu ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Samimi hoş sohbet ortamda gerçekleşen programda, Merttürk, seçim beyannamesinde yer alan projelerinden bahsetti, sorun talep ve önerilerini dinledi. Ekibinin genç ve dinamik bir yapıda olduğunu dile getiren Merttürk, dernek üyesi gençlerden 31 Mart için ekibi ve kendisi için destek istedi.

SAMİMİ, HOŞ SOHBET ORTAM

CHP Kartepe SKM’nin organize ettiği programlar çerçevesinde, Kartepe Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Mümin Ersoy, Başkan Yardımcısı Anıl Gündoğdu’nun ev sahipliğinde Kartepe Simit’te gerçekleşen programda Merttürk’e; CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, İlçe Yöneticileri, CHP Kartepe SKM Başkanı Av. Başar Değer, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Münevver Arslan ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Samimi, hoş sohbet ortamda gerçekleşen programda Merttürk, dernek üyesi gençlerden 31 Mart için ekibi ve kendisi için destek istedi.

MERTTÜRK, “KOCAELİSPOR’A VE GENÇ TARAFTARLARIMIZA YÖNELİK HEYECAN VERİCİ PROJELERİMİZ VAR”

Kartepe’ye hizmet için çıktıkları bu yolda gördükleri ilgi, alaka ve samimiyetin kendilerine güç verdiğini belirten CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, “Kartepe’mizin her köşesine dokunmaya, her hemşerimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz. Bunun için de hemşehrilerimizden aldığımız güç ve göstermiş oldukları teveccühle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu akşam da Kartepe Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Mümin Ersoy, Başkan Yardımcısı Anıl Gündoğdu ve kıymetli dernek üyeleri genç kardeşlerimle bir araya geldik. Seçim beyannamemizde de yer alan Kartepe’mize dair projelerimizden bahsettik. Şehrimizin markası Kocaelispor’umuz bizim için çok önemli. Şehrimizin gururu Kocaelispor’a ve genç taraftarlarımıza yönelik heyecan verici projelerimiz var. Her zaman sizlerin yanında olacağıma söz veriyorum” diye konuştu. Merttürk konuşmasının ardından talep ve önerilerini dinledi, notlarını aldı, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle cevapladı.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Çaylar gibi sohbetin de sıcak olduğu, samimi bir ortamda gerçekleşen programın sonunda Kartepe Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Mümin Ersoy, Başkan Yardımcısı Anıl Gündoğdu tarafından CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk ve CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak’a isimlerinin yazılı olduğu Kocaelispor forması hediye edildi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir