Paylaş
Saha programlarına Cedit Mahallesi’nde devam eden Başkan Hürriyet’e bölge sakinlerinden teşekkür: Bu halk yaptıklarınızı asla unutmaz
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cedit Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Ranta değil, halka hizmet anlayışıyla hayata geçirdiği hizmet ve projelerini anlatan Başkan Hürriyet, mahalle halkı tarafından çok sıcak karşılandı.
“BAÇ SPOR’A BENDEN SÖZ!”
Baç Spor Kulübüne daha fazla destek vereceğinin sözünü veren Başkan Hürriyet,  “Altyapı spor kulüpleri çok önemsiyoruz ve yeni dönemde çok daha fazla destek vereceğiz. Birçok spor kulübümüzün yeri yok. Yeni dönemde inşallah daha fazla tesis yapacağız. Baçspor’a benden söz. Hiç merak etmeyin. Verdiğim sözleri tuttum ve bunu da tutacağım. Bu kulüp çocuklar için çok kıymetli. Emeğinize, yüreğinize sağlık” ifadelerini kullandı.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Cedit Mahalle Muhtarı Nabi Keskin, “Mahallemize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 5 yıllık süreç içerisinde mahallemize yaptığınız hizmetleri asla ve asla unutmayacağız. Mahalle halkı sizden son derece memnun” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.