Paylaş

Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal ziyaretlerde bulunmak üzere İzmit’e geldi. İzmit’te meslektaşları, okul arkadaşları, öğrencileri ve sosyal çalışmalarında tanıştığı dostları ile bir araya geliyor.

Tıp Fakültesinden okul arkadaşı olan Dr. Halil İbrahim Kahraman’ı Çocuk Kasabası Anaokulunda ziyaret eden Prof. Dr. Nedim Ünal’ı Seka Park Tesislerinde sabah kahvaltısında ağırladı.

1993-1997 dönemi Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı da olan Dr. Halil İbrahim Kahraman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Seka Park Otel Restauranttaki toplantıya; Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Sakarya Aydınlar Ocağı üyesi Cengiz Arslan, Dünya Karikatüristler Birliği (Union of World Cartoonists) Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanları; Ahsen Okyar (1997-2011), Av. Ruhittin Sönmez (2011-2018), Dr. Süleyman Pekin (2018-2023), Av. Gürkan Uysal (2023-?) ile Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Tahir Serkan ile Fatma Kahraman, Asuman Ünal, Nursel Okyar ve Gülşah Pekin katıldı.

Dünden bugüne kültürel faaliyetler, eğitimimizin sorunlarının da konuşulduğu kahvaltı sonrası Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi gezildi.

1 Fatma – Dr. Halil İbrahim Kahraman, Prof. Dr. Nedim – Asuman Ünal Çocuk Kasabasında…

2 Prof. Dr. Nedim Ünal ve kahvaltıya katılanlar Seka Park Otel’i önünde

3 Kocaeli Bilim Merkezi Hande Genç Konakçı rehberliğinde gezildi

4 Mehmet Ali Özyiğit, Prof. Dr. Nedim Ünal, Asuman Ünal, Hande Genç Konakçı, Nursel Okyar, Ahsen Okyar, Fatma Kahraman, Dr. Halil İbrahim Kahraman, Alihan Köktürk, Cengiz Aslan, Osman Aslan Canbaba

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.