Paylaş

 

Derince CHP Kadın kolları başkanlık seçimi yaklaşırken adaylar tek tek adaylıklarını açıklayarak çalışmalarına başladılar.Partinin çeşitli kademelerinde görev alan Şengül Çeğil de adaylığını açıklayanlardan biri. Çeğil adaylık açıklamasında;

“Doğma büyüme Derince’li biri olarak Derince’li kadınların dertlerini ve isteklerini anlayabilecek kadın kolları başkanı adayı olabileceğimi düşündüm ve kitleler tarafından yüreklendirildim. Desteklendiğim için adaylığımı açıkladım. Seçim süreçlerinde partimize verdiğimiz desteği daha geniş kitlelerere yayabileceğimizi düşünüyorum. Adaylık sürecimde bir çok kişinin desteğini aldığımdan aday olarak doğru bir karar verdiğimi anlıyorum ve herkesin desteğini bekliyorum. Kadınlarımız için el ele verelim ve birlikte çalışalım” ifadelerine yer verdi.

ŞENGÜL ÇEĞİL KİMDİR?

Şengül Çeğil 1972 doğumlu doğma büyüme Derinceli, Derince Halk eğitim Kursu öğretmenliği yapan Çeğil sosyal demokrat öğretmen rahmetli Ömer Çeğil’in eşi, iki kız çocuğu annesi olan Şengül Çeğil CHP Derince Kadın Kollarında farklı görevlerde bulundu.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir