Paylaş

Gebze Ticaret Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısının konuğu KOSGEB Başkanı Sn. Ahmet Serdar İbrahimcioğlu oldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Gebze Ticaret Odası Kurucu Başkanı ve başarılı çalışmaları ile bölgemize kalıcı eserler bırakan Sn. İbrahim Başaran’ın vefatı sebebiyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladığı konuşmasının ardından, Odamız faaliyetlerinden bahsederek; Kosgeb Başkanı Sn. İbrahimcioğlu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bölgemizin iktisadi hayatındaki yerini ve önemini bazı istatistiki verilere dayandırarak üyelerimize anlatan başkanımız, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından Meclis Üyemiz Tuna Coşkun’un firması Coşkun Arıtma’nın 2022-2023 yıllarında yaptığı ihracat ile ödüle layık görülmesinden dolayı duyduğu gururu belirterek; Gebze Ticaret Odası olarak ihracattaki başarılarımızın artması yönünde yapılan çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından; Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde, ülke ihracatının ve ihracatçı sayısının arttırılabilmesini ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesini amaçlayan; sürekli ve düzenli iletişime dayalı bir bilgilendirme hizmeti sunmak amacıyla Odamızda İhracat Destek Ofisi’nin ve aynı zamanda Odamızda tekrar hizmete açılacak olan KOSGEB Temsilciliği’nin faaliyete geçtiğinin müjdesinin verildiği Meclis Toplantısı, Sn. İbrahimcioğlu’nun KOSGEB desteklerini aktarması ile son buldu.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir