Paylaş
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Başkan Hürriyet, kentin insanlarıyla doğrudan iletişim kurmak adına Halk Buluşmaları programlarına start verdi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı hedefleyen Halk Buluşmaları programını başlattı. Program, vatandaşların taleplerini, ihtiyaçlarını ve önerilerini iletebileceği bir ortam sunarken, aynı zamanda belediye hizmetleri hakkında doğrudan bilgi edinme fırsatı sağlıyor. Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve masa sorumlularının da katıldığı program bugün Meclis Salonunda başladı.
YOĞUN İLGİ
İzmit Belediyesi’nin yeni başlattığı Halk Buluşmaları programı, ilk günden yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, karşılaştıkları sorunları ve beklentilerini doğrudan belediye yönetimine iletme şansı buldu. Başkan Hürriyet, tüm katılımcıları tek tek dinleyerek not aldı ve çözüm önerileri üzerinde durdu.
HÜRRİYET, “SİZLERİ DİNLEMEK İSTİYORUZ”
Başkan Hürriyet, halkla doğrudan temas kurmanın ve onların sorunlarını bizzat dinlemenin önemine vurgu yaparak, “Güçlü başkan, güçlü meclis ve güçlü kadro ile yolumuza devam ediyoruz. Halkımız bizlerle görüşmek, derdini, isteğini iletmek istiyor. Halkın içinde, halkla birlikte olan İzmit Belediyesi olarak Halk Buluşmaları programımıza başladık. Bu programımız ile birlikte sizleri dinlemek istiyoruz.
“DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK”
Halk Buluşmaları ile talep, öneri, ihtiyaç ve eleştirilerinizi dinlemek için tüm ekibimizle birlikte sizlerle olacağız. Bugün ilkini gerçekleştireceğimiz programımız ile eksiklerimizi de göreceğiz. Sizlerle bir arada olmayı çok önemsiyoruz. Halk Buluşmaları programlarımızı düzenli olarak gerçekleştireceğiz. Halkımızla el ele, daha güzel bir İzmit için çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.
BELEDİYE YÖNETİCİLERİNDEN ANINDA BİLGİLENDİRME
Programda yer alan belediye yöneticileri de sorumluluk alanlarına dâhil konularda vatandaşları bilgilendirdi. Her birim müdürü, kendi çalışma alanıyla ilgili soruları yanıtlayarak vatandaşları bilgilendirdi. Bu sayede vatandaşlar, belediye hizmetleri hakkında doğrudan bilgi edinme imkânı buldu.
VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
Halk Buluşmaları programına katılan vatandaşlar, bu tür etkinliklerin şehirdeki yaşam kalitesini artıracağına inandıklarını belirtti. Vatandaşlar, kendilerini her zaman samimiyetle dinleyen ve çözüm üreten Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir