Paylaş

Körfez Belediyesi bünyesinde bulunan Bilgi Evleri’ nde eğitim gören çocuklar, yılsonu gösterisi ile öğrendiklerini sahnelediler. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ nde gerçekleşen programa çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Körfez’de çocukların ve gençlerin eğitimine, kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulan Cahit Zarifoğlu Bilgi Evi ve Şehit Eren Bülbül Bilgi Evi öğrencilerinin yılsonu müsameresi duygu dolu anlara ev sahipliği yaptı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

İçerisinde 11 branşı barındıran ve ilköğretim öğrencilerine yönelik hizmet veren Körfez Bilgi Evleri’nde, yıl boyunca toplamda 120 öğrenci eğitim gördü. Her branşın kendi kategorisinde sergilediği oyunlar ve gösteriler, izleyenler tarafın çok beğenildi. İçinde müzikli gösteriler, İngilizce gösterisi, Hababam Sınıfı oyunu, 16 Türk Devleti’ nin tanıtımı gibi geçmişten günümüze gelen değerlerde göz önünde bulundurularak hazırlanan program da duygu dolu anlar yaşandı.

FİLİSTİN’İ UNUTMADILAR

Öğrencilerin aylardır süregelen Filistin zumlunu de konu aldığı oyun ise ayakta alkışlandı. Yıl boyunca Bilgi Evleri’ nde eğitim gören öğrencilere katılım belgesi ve santranç takımı hediye edildi. Ayrıca yıl içinde akıl-zeka oyunları kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya takdim edildi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir