Paylaş

Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Yeşil Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Yakında iki gençlik merkezimizin inşa çalışmalarına başlayacağız” dedi .

Proje Hazırlıkları Devam Ediyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, belediye meclis üyeleri Mustafa Morgül ve Nurhan Baytak, Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Yeşil Camii Derneği’nde belediye meclis üyesi Kenan Yalçın’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleşen programda önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “İlçemizin her bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rutin işlerimizin yanında hizmete sunacağımız projelerimizin de hazırlıklarına devam ediyoruz. Halkımız bizim için çok kıymetli. Bu anlayışla yolumuza devam ederek Alo Vefa Hattı, DERKİM, Çözüm Masası, Sevgi Mağazası, Millet Kıraathanesi’ni hayata geçirdik” dedi.

Gençlik Merkezleri İnşa Edilecek

Söz verdiği projeleri sırasıyla hayata geçireceklerini belirten Başkan Aygün, “Daha çok işimiz var. Siz değerli halkımıza ne kadar hizmet etsek az. Yakında iki gençlik merkezimizin inşa çalışmalarına başlayacağız. Allah’ın izniyle söz verdiğimiz projeleri sırasıyla tek tek hayata geçireceğiz” dedi. Derincelilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu aktaran Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Halkımızla bir araya gelmek, sohbet etmek bizim için büyük mutluluk. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek vatanımızı Allah’ın izniyle daha da ileri taşıyacağız. Rabbim milletimizi her daim muzaffer eylesin” dedi.


Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.