Paylaş

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen isteklere kayıtsız kalmayarak anında harekete geçiyor.  Yeşilova Kapalı Pazar alında pazarcı esnafı ve vatandaşlardan gelen talep üzerine hemen harekete geçen İzmit Belediyesi ekipleri,  pazar alanındaki tuvaletlerle ilgili düzenleme çalışmalarını tamamladı. 

Yeşilova Kapalı Pazar alanında hizmet veren tuvaletlerin, özellikle pazarın kurulduğu günlerde talebi karşılamaması üzerine pazarcı esnafından ve vatandaşlardan gelen şikâyetler doğrultusunda harekete geçen İzmit Belediyesi çalışmalarını tamamladı. 1 engelli wc,1 alaturka wc ve 4 pisuvarın bulunduğu alanla ilgili yapılan inceleme ve tespitlerin ardından çalışmalarına başlayan İzmit Belediyesi ekipleri, tuvalette bulunan şadırvanı mescit alanına aldı.  Pazar alanındaki tuvalet sayısı arttırılarak 3 alaturka,1 engelli wc ve 4 pisuvar yapıldı.  Şadırvan ile mescidi ayıran bir duvar örüldü ve boyası yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

SESİMİZE KULAK VEREN BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR

Yapılan düzenlemelerin kendileri için çok önemli olduğunu belirten pazarcı esnafı “kapalı pazar alanında kullandığımız tuvaletler,  özellikle pazarın kurulduğu gün olan Çarşamba günleri talebi karşılamamaktadır. Pazar alışverişleri için gelen vatandaşlarında kullanmasıyla tuvaletlerle ilgili mağduriyet yaşamaktaydık.  Bu mağduriyetimizi İzmit Belediyemize ilettik, onlarda hemen harekete geçerek çalışmalara başladılar.  Tuvaletlerde yapılan düzenleme kadar,  talebimizin hemen dikkate alınması bizim için çok anlamlı. Sesimize kulak veren İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.   

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.