Paylaş

24 Kasım Öğretmenler Günü programına katılan Belediye Başkanı Kocaman “Yalnızca alfabeyi değil, sevgiyi, özgürce düşünebilmeyi, haklarını savunabilmeyi, en zor anlarda bile doğru kalabilmeyi ve iyi bir birey olabilmeyi öğreten öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kartepe Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kartepe Belediyesi’nin katkıları ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla kutladı. Programa Kartepe Kaymakam Vekili İzmit İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, birim müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

GELECEĞİN İMZASIDIR ÖĞRETMEN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Kamer Öncel MTAL Müdürü Selman Çoban açılış konuşmasını yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Bilgeliğin, toplumu karanlıktan aydınlığa çıkarmanın, güvenin, başarının, hoşgörünün, sevmenin, kendini gerçekleştirmenin, karşılık beklemeden hep vermenin, geçmişin, geleceğin imzasıdır öğretmen. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yalnızca alfabeyi değil, sevgiyi, özgürce düşünebilmeyi, haklarını savunabilmeyi, en zor anlarda bile doğru kalabilmeyi ve iyi bir birey olabilmeyi öğreten öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” açıklamasında bulundu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

İstasyon İlkokulu Emekli Sınıf Öğretmeni Habibe Erkek’in konuşması sonrasında emekli öğretmen ve çalışanlara hizmet şeref belgeleri verildi. Hacı Halim Karslı Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Türkan Çobanoğlu, öğretmenlik mesleğine yeni başlayan aday öğretmenler adına kısa bir konuşma yaptı. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe genelinde ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

VOLEYBOL VE FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okullar arasında Voleybol ve Futbol Turnuvaları düzenlendi. Voleybol dalında birinci Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldız Entegre MAL ikinci, Kubilay Ortaokulu üçüncü oldu. Futbol dalında ise Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi birinci, Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu ikinci oldu. Dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Kocaman tarafından verildi.

MUHTEŞEM GÖSTERİLER

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe genelinde düzenlenen voleybol ve futbol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildikten sonra Kamer Öncel MTAL Öğretmenlerinden Şengül Gökyurt tarafından şiir okundu. Kamer Öncel MTAL öğretmenler ve öğrencileri tarafından perküsyon gösterisi büyük ilgi görürken, folklor gösterisi ve öğrencilerin müzik dinletisi ile 24 Kasım Öğretmenler günü programı son buldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.