Paylaş

Gölcük Belediyesi, 2019-2020 Eğitim ve öğretimin 2.yarı yılına girerken çok değerli çocuklarımızın ortak kullanım alanı olan okul bahçelerinde yıkama ve temizlik çalışması başlattı.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, yarı yıl tatilinin sona ereceği pazartesi gününe kadar okul bahçelerini yıkıyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla başlatılan çalışma kapsamında 66 okulun bahçesi pazartesi gününe kadar itinayla yıkanacak ve temizlenecek.

66 OKULDA YIKAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Tankerler yardımıyla tazyikli su ile okul bahçelerini yıkayıp akabinde de temizlik işlemini ekiplerin gerçekleştirdiğini belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Yarı yıl tatilinden dönen öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim alması için ilçedeki 66 okulun bahçelerinde ekiplerimiz yıkama işlemi gerçekleştiriyor. Belirli periyotlarda gerçekleştirdiğimiz bu hizmeti tatil dönüşü öğrencilerimizin ortak kullanım alanında daha sağlıklı vakit geçirmeleri için yineledik. Okul bahçelerine yönelik temizlik çalışmalarımız belirli aralıklarla sürecektir” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.