Paylaş

8-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan 1.İskenderun Kitap Günleri yaklaşıyor.Kitap günlerine yoğun bir şekilde hazırlanan BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği Hatay Şube başkanı Eğitimci yazar ve şair Musa GÖÇER basın açıklaması yaptı. Göçer’in yaptığı açıklama ;

Kitap toplumun bilincini yükselten en önemli etkenlerden biridir. İskenderun’da yapılacak olan kitap fuarını bu bağlamda çok önemli buluyorum. Bu fuarın gelenekselleşmesini ve süreklilik arz etmesini temenni ediyorum. Hemen her ilin yılın aynı tarihlerinde gerçekleşen fuarları varken bunun ilimizde bir türlü düzene girmemesi bizi üzüyor. Bu düşence ışığında İskenderun kitap fuarına dernek olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Fuarın canlı geçmesi ve beklentileri karşılaması devamlılığı için çok önemlidir.

Fuarın katılımın yüksek olması ve yazar sayısının çokluğuna katkıda bulunmak için BAYŞAD olarak il içinden çoğunluğu olmak üzere il dışından da yazar dostlarımızı davet ettik. Fuar boyunca otuza yakın isim bizim standımızda imza etkinliği düzenleyip okurları ile buluşacaklar. Bölge insanımızın bilgisi olsun diye bizim standımızda imza günü düzenleyecek yazarlarımızın isimlerini de paylaşmak isterim.

1-PROFESÖR DR. AHMET KASAPOĞLU MKÜ BİYOLOJİ ANA BİLİM DALI BAŞKANI

2-ALEV MERSİN

3–AYHAN LAFÇI

4-A.NİMET ÖNER

5-BARIŞ ÇELİMLİ

6-CELALETTİN KURT

7-FATMA ÖZGER BİLGİÇ

8- HÜLYA ÇELİK

9- DOKTOR HÜSEYİN KÜRŞAT TÜRKAN (MKÜ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ) 10- HÜSEYİN TOY

11-İSMET BOZOĞLAN

12- KEMAL DÜZ

13-MEHMET ÇAKIR

14- MEHMET MEVLÜT BULANIK

15- MEHMET OKÇU

16- MUHİTTİN ALACA

17- MUSA GÖÇER

18-MUSTAFA AKYÜREK

19-MUSTAFA CENGİZ

20- MUSTAFA ERDOĞ

21- NAZMİ BOZOĞLAN

22- SÜLEYMAN KÜÇÜKRECEP

23- ŞÜKRÜ ÇANKU

24- ULAŞLI HAYDAR ESKİ

25-VASİ KÖSE

26-YASEMİN TÜMKAYA

27- ZEKARİYA OKÇU

28-SELAHATTİN ÖLMEZ

29-CELALETTİN KURT

30-MELEK AVCI ÇOŞKUN

Bu yazarlarımızı okuyucu ile buluşturmanın onuru yaşıyor insanımızın fuara sahip çıkmasını rica ediyorum. Ben de fuarda iki kitabımla yer alacağım. Buradan insanımıza bilgisini vermiş olayım .İlerleyen tarihlerde Kırıkhan ilçemiz içinde kitap günleri organizasyonu hazırlığında olduğumuzu Belediyemiz ve Üniversite yönetimi ile ortak çalışmalırımızın sürdüğünü duyurmak istiyorum.Bu tür kitap günlerin artması ve insanlarımızın yazarlarımızla buluşarak kitap okuma alışkanlığımızın daha üst düzeylere çıkarılması bizim hedeflerimiz arasındadır. Bu konuda bize destek veren yazarlarımıza ve kurum amirlerimize teşekkür ediyor fuarın sorunsuz gerçekleşmesini ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.