Paylaş

Genç Saadet Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Hüseyin METE ve Vahit ARIK beyler ataması yeni yapılan başkanları Furkan Dursun TAŞ ile yeni döneme başlayan Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret etti.

İl binasında gerçekleştirilen ziyarette gündeme dair açıklamalarda bulunan Hüseyin METE; “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Elazığ’da meydana gelen deprem, Van’da gerçekleşen çığ ve aynı zamanda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan uçak hadiseleri neticesinde ölenlere bir kez daha Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve aynı zamanda yaralı vatandaşlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Ülke olarak bu sıkıntılı günlerden geçerken aynı zamanda coğrafyamızda kader ortağımız olan Filistin ise kendi topraklarından Amerika’nın sözde barış anlaşmasıyla atılmak istenmektedir. Bizler öncelikle Müslüman olarak kardeşlik vazifemizi yerine getirmek üzere Pazar günü saat 14:00’te İstanbul Yenikapı’da Büyük Kudüs Mitingi düzenleyeceğiz. İnşallah Kocaeli’den genç kardeşlerimiz hem kardeş olmanın bilinci hem de yaşanan bu zulme sessiz kalmamanın bilinciyle mitinge katılım konusunda hassas olacaklarına inanıyorum.” diye ifade etti.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Vahit ARIK ise; “15-16 Şubat tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek olan İl Gençlik Kolları Başkanlık Divanları Toplantısı hakkında bilgi verdi.”

İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Dursun TAŞ ise “Kocaeli gençliğinin Kudüs hassasiyetini bu mitinge katılım hususuyla bir kez daha ispatlayacağız. Bizler inanıyoruz ki zulüm ebedi olmayacak, kötülük elbet hüsrana uğrayacaktır. Kötülükleri hüsrana uğratmak için emin adımlarla ilerlediğimiz iktidar yürüyüşümüze Kızılcahamam’da düzenlenecek olan İl Gençlik Kolları Başkanlık Divanları Toplantısı’na da azami katılım sağlayarak bu minvalde çalışma ortaya koyacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.