Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yakın takibi ile kısa sürede tamamlanan Uzunbey Mezarlığı’nın çevre düzenlemelerini yerinde inceledi.  

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından Uzunbey Mezarlığı’nda başlatılan çevre düzenlemeleri kısa sürede tamamlandı. Başkan Kocaman, Covid-19 önlemlerini titizlikle uygulanmasını da yakından takip ederken, ilçe genelindeki çalışmalarını da ihmal etmiyor.

22 DÖNÜM DE DÜZENLEME

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 22 dönüm alan üzerine kurulu Uzunbey Mezarlığı’nda çevre düzenlemelerinin yanı sıra toprak tesviye ve serimi, mezar topraklarının düzeltilmesi, mezar taşlarının boyama ve tamiri, eski mezar tahtalarının yenilenmesi, mezarlıkta bulunan kurumuş bitki ve ağaçların budama ve bakımlarını da tamamladı.

KABRİSTANLIKLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Uzunbey Mezarlığı’nda tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Uzunbey mezarlığımızdaki bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarımızda Allah’ın izniyle bitti. Hemşehrilerimize doğumdan, vefatına kadar yedi gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Ekiplerimiz tarafından Uzunbey Mezarlığı modern görünüme kavuştu. Kabristanlıklarımızı önemsiyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.