Paylaş

Kocaelispor’un BAL şampiyonluğunda katkısı olan ve şu an 1.Lig ekiplerinden Beypiliç Boluspor’da forma giyen Derinceli Ali Keten, Yeşil-Siyahlı camiaya katkısından dolayı kendisine özel plaket gönderen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti

1.Lig ekiplerinden Beypiliç Boluspor’da başarıyla forma giyen Kocaelispor’un eski futbolcularından Ali Keten, geçmişte Kocaelispor’un şampiyonluğunda pay sahibi olduğu için kendisini gönderdiği özel plaketle onura eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. ‘İzmit Unutmaz’ diyerek şehre katkısı olan ve Kocaelispor’un şampiyonluklarında emeği bulunan tüm isimleri hatırlayan başkan Hürriyet’in mutlu ettiği isimlerden yalnızca biri olan Keten, mutluluğunu, gururunu ve teşekkürünü sosyal medya hesaplarından paylaşarak duyurdu.

BAL ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Belediye Derincespor’un alt yapısında futbola başlayan, ardından Körfezspor’da yoluna devam eden ve alt yapısına transfer olduğu Derincespor’da profesyonel olan Ali Keten, 2015 yılında Belediye Derincespor’a dönüş yaptı. Derince’deki başarılı performansıyla Kocaelispor’un dikkatini çeken Ali Keten, 2016 yılında Yeşil-Siyahlı camianın sevdiği sporcular arasına girdi. 2019 yılında sezon sonuna kadar Kocaelispor’da oynayan ve Bölgesel Amatör Lig’deki şampiyonluğa katkı veren Ali Keten, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in kendisini hatırlamasıyla büyük mutluluk yaşadı.

KOCAELİSPOR’DA BAŞARI DİLEDİ

3.Lige yükselen Kocaelispor’daki başarılı sezonlarının ardından sıçrama yaparak 1.Lig ekiplerinden Menemenspor’a giden ve oradan da rakip Beypiliç Boluspor’a transfer olan kentin çocuğu Ali Keten, “Onur ve gururla formasını giydiğim Kocaelispor’umuzda, Kocaeli halkıyla birlikte yeniden tırmanışı başlattığımız 2015-2016 şampiyonluğumuzu unutmayan Av. Fatma Kaplan Hürriyet Başkanımıza ve İzmit Belediyesine teşekkür eder, Kocaelispor’umuza nice şampiyonluklar dilerim.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.