Paylaş

Kocaelispor’un TFF 1.Lig yolunda şehri şampiyonluk havasına sokan İzmit Belediyesi, tüm cadde ve sokaklarda Kocaelispor bayrakları dalgalandırmaya devam ediyor

Kocaelispor’un her döneminde özellikle zor zamanlarında yanında olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, şehrin takımı Kocaelispor’un şampiyonluk coşkusunu tüm kentle birlikte yaşadıktan sonra İzmit’in tüm sokaklarında Yeşil-Siyah bayraklarla coşkuyu koruyor. Kuruçeşme, Yenidoğan, Orduevi, Bağçeşme, Bayındırlık, Dünya Bankası, Gündoğdu, Yeşilova, Tavşantepe, Kandıra Sapağı, Mehmet Ali Paşa, Yuvam Akarca ve Yahya Kaptan bölgelerine asılan şampiyonluk bayrakları tüm sokaklara yayılıyor.

TAKDİRLE KARŞILANIYOR

İzmit’te bulunan bütün mahallelerde Yeşil-Siyah bayrakların dalgalanmasını sağlayacak olan İzmit Belediyesi, Play-Off maçlarından önce de İzmit merkezini futbolcuların fotoğraflarının yer aldığı bayraklara donatarak takıma olan inanca vurgu yapmıştı. Şampiyonluk yolunda şehri motive eden Başkan Hürriyet tüm Kocaelisporlular tarafından takdirle karşılanmıştı.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.