Paylaş

İlimizin en aktif kültür ve sanat derneklerinden kısa adı BAYŞAD olan (Bağımsız Yazarlar Ve Şairler Derneği) nin 4’üncü Olağan Kongresinin 2’nci toplantısı Cumartesi Saat 14:00 pandemi tedbirleri kapsamında Türk Ocağı Kocaeli Şubesi Konferans salonunda gerçekleştirilecek. Tek liste gidilecek olan kongre de  Genel Başkan adaylığını üyelerin ve bir önceki dönem derneğin başkanı ayrıca kurucu başkanı H Osman Saraç’ın desteği ile Genel Başkan Yardımcısı Dilek Dila Mert açıklamıştı.

Olağan kongrede ayrıca BAYŞAD Derneğine katkılarından dolayı Kocaeli Türk Ocağı Şube Başkanı Yücel Alpay Demir ve BAYŞAD Kurucu üyelerinden Eyüp Cüceye plaket takdim edilecek.

BAYŞAD Genel Merkezi Kocaeli’de bulunan Şanlıurfa ve Hatay’da şubeleri olan ayrıca çeşitli illerde ve yurt dışında temsilcilikleri olan ayrıca yayınevi olarak şair ve yazarlara hizmet veren ilimizin en aktif derneklerinden biri olarak öne çıkmaktadır.

Başkan adaylığını aylar öncesinden açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Dilek Dila Mert BAYŞAD Genel merkezde  iki dönem denetim kurulu son dönemde yönetim kadrosunda yer almaktadır.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.