Paylaş

Özellikle Dini, Milli ve toplumsal konularda yaptıkları çalışmalarla Türk Milliyetçisi Dernek sendika, Ocak ve kuruluşların gücünü birleştirerek kentin sosyal sorunları ile de ilgilenen Kocaeli Milli kuruluşlar Birliği, Covid-19 salgın süreci ile birlikte Çağın gereksinimlerine uygun olarak yeniden yapılanıyor. Türk Eğitim Sen binasında gerçekleştirdikleri istişare toplantısı ile yeni döneme hazır olduklarını beyan eden Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği üyeleri yeni yapılanmalarını yakın zamanda yapacakları bir basın toplantısı ile duyuracaklarını açıkladı.

***

Toplantıya Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Dönem Sözcüsü ve Yesevi Ocağı Başkanı Eren Elmalı, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Süleyman Pekin, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkan Vekili Feyzullah Divli ve Türk Ocakları Kocaeli şubesi Hars Heyeti başkanı Yücel Alpay Demir katıldı.

***

Yapılan istişare toplantısında Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği’nin tüzüğünün değiştirilerek birliğinin daha kurumsal daha, daha güçlü, daha toplumcu bir yapıya geçiş süreci konuşuldu. İlerleyen günlerde yapılacak devir teslim töreninde, kararlaştırılan değişiklikler, yeni başkan, yeni icra Kurulu Üyeleri, yeni projeler ve yeni sistemle ilgili kamuoyuna bilgi verileceği duyuruldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.