Paylaş

Kuruçeşme esnafının yıllarca süren çilesini bitiren İzmit Belediyesi, tamamlanan asfalt çalışmaların ardından kaldırım çalışmalarına başlıyor

İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Doğan Mahallesi İsmail Özen Caddesi ve Hasan Atakan Caddesi’nde, esnafın uzun yıllardır çektiği çileye son verdi. Esnafın kaldırılmasını istediği parke taşlarını sökerek yerine 2 bin tona yakın asfalt döken ekipler, her iki caddeyi de esnaf ve vatandaş için daha güvenli ve konforlu hale getirdi. Toplamda bin metrelik yolda asfalt çalışmasını ve yol çizgilerini tamamlayan ekipler, Hasan Atakan Caddesi’nde kaldırımları yenileyecek.

HAFTAYA BAŞLAYACAK

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından esnafın talebi üzerine Kurban Bayramı’nda çalışmalarına ara verdi. Kuruçeşme bölge halkı için büyük bir özveri ile çalışan ekipler, Hasan Atakan Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına haftaya başlayacak. Araç ulaşımın yanı sıra yaya ulaşımını da çok daha güvenli hale getirmek üzere hazırlıklarına başlayan ekipler, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak yolu vatandaşların kullanımına sunacak.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.