Paylaş

İzmit Belediyesi, vatandaşın huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan polisler ile özellikle pandemi döneminin kahramanı olan sağlık çalışanlarına aşure ikram etti

 

Muharrem ayı nedeniyle İzmit’tin farklı noktalarında vatandaşlara Aşure dağıtımı gerçekleştiren İzmit Belediyesi, sağlık çalışanları ve polisleri de unutmadı. İzmit’teki polis merkezleri ve hastanelere giden İzmit Belediyesi, emniyet güçleri ve sağlık çalışanlarına bin 200 adet aşure ikram etti.

HASTANELERE VE POLİS MERKEZLERİNE

İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu; Kocaeli Akademi Hastanesi, VM Medical Park Hastanesi, Cihan Hastanesi ve Konak Hastanesi, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ise, Kuruçeşme Polis Merkezi, Sümer Polis Merkezi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Acıbadem Hastanesi ve Seka Devlet Hastanesi’ne giderek emniyet güçlerine ve sağlık çalışanlarına aşure ikram etti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelleri de Saraybahçe Polis Merkezi, Bekirpaşa Polis Merkezi, Kocaeli Devlet Hastanesi, Alikahya Kadın Doğum Hastanesi ve Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev başındaki personellere aşure ikramında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.