Paylaş

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Topçular Mahallesi’nde bulunan merdivenleri yeniliyor

Kentin dört bir yanında üst yapı çalışmalarına aralıksız devam eden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talebi üzerine Topçular Mahallesi’nde merdiven yenileme çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ulaşımda zorluk yaşadığı bölgelerde beton merdiven çalışmalarını sürdüren ekipler, Topçular Mahallesi Arzu Sokak’ta başladığı merdiven yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtı.

İKİ YENİ MERDİVEN DAHA YAPILIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşım konusunda yaşadıkları mağduriyetleri gidermek için Topçular Mahallesi Demirci Sokak ve Taşan Caddesi’nde merdiven yenileme çalışmalarına başladı. Deforme olan ve ulaşıma elverişsiz merdivenleri konfor ile buluşturmaya devam eden ekipler, Demirci Sokak’ta 50 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğindeki merdivene 22 metreküp beton, Taşan Caddesi’nde 34 metre uzunluğunda ve 1,35 metre genişliğindeki merdivene 10 metreküp beton dökerek çalışmaları kısa sürede tamamlayacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.