Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Halk Meclisi Toplantıları kapsamında Kuzey Mahallesi’ndeydi. Kuzey Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil ile birlikte mahallenin her noktasını gezen Başkan Söğüt’e, Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt, birim müdürleri, meclis üyesi Kadir Alçık ve İSU yetkilileri de eşlik etti. Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Söğüt, vatandaşlarla da sohbet etti.

MUHTARLARIMIZ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ

Muhtar Kadir Yeşil’e vatandaşların ilettiği noktalardaki eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, çözümü müdürlerle birlikte yerinde üretti ve gerekli talimatları verdi. “Göreve gelirken, makamda oturarak başkanlık yapmayacağız dedik” diyen Başkan Söğüt, “Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımız. Bugün de onlara iletilen ya da onların tespit ettiği noktalarda inceleme yapıyoruz.

GÜZEL GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ

Bizler en iyi şekilde hizmet ettiğimizi düşünebilir, projeler üretebiliriz. Ama vatandaşın sizden ne istediğini, ne beklediğini oturduğunuz makamdan oradan öğrenme şansınız yok. Bu amaçla mahalle meclislerimizi başlattık ve çok da güzel geri dönüşler alıyoruz. Bugün de sabah saat 10.00’da muhtarımızın çayını içerek başladık ve daha sonra onunla beraber sokak sokak, cadde cadde Kuzey Mahallesi’ni dolaştık.

ÇÖZÜMÜ YERİNDE ÜRETİYORUZ

Mahallelerimizin eksikliklerini, vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz. Muhtarımızın da tespit ettiği noktalar vardı ve oraları gezerek çözümü yerinde ürettik. Burada ‘yapacağız’ diyerek de bırakmıyoruz. Attığımız her adımı kayıt altına alıyoruz ve gelinen süreci de değerlendirerek ne durumda olduğunu görüyoruz. Sonra da muhtarımıza geri dönüş yapıyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.