Paylaş

İzmit Belediyesi üst yönetim kadrosu, altyapı çalışmaları kapsamında ilk etabı tamamlanan İstiklal Caddesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi

 İzmit Belediyesi üst yöneticileri, Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi projesi kapsamında çalışmaları sık sık yerinde incelerken esnafı da yalnız bırakmıyor. 20 yıl sonra ilk kazmanın vurulduğu Fethiye Caddesi’nde esnafın mağduriyet yaşamaması adına büyük bir özveri ile çalışan ekiplerin yanı sıra, üst yönetim de esnaf ziyaretleriyle bölgede esnafın talep ve sorunlarını dinliyor.

KALABALIK HEYET

Esnaf ziyareti programına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimi, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Meclis Üyeleri Tuncay Aşkın ve Necat Çakır, İKM Başkanı Murat Öztürk, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, Temizlik İşleri Müdürü Cemal Derya katıldı.

TORUN, “TAHMİN EDİLEN SÜREDEN ÖNCE TAMAMLADIK”

İstiklal Caddesi esnafının taleplerini dinleyen İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “İzmit Belediyesi olarak bize ait olan alt yapı çalışmalarımızı tahmin edilen süreden önce tamamladık. Abone bağlantılarımıza devam ediyoruz. Burada bundan sonra SEDAŞ ve Telekom çalışacak. Bir aylık bir çalışmaları olacak. Ondan sonra üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Üst yapı için döşenecek taşlar, elektrik direkleri, boyalarımız vs. her şeyimizle hazırız” şeklinde konuştu.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.