Paylaş

Miraç Kandili dolayısıyla, Fatih Mahallesi’nde Körfez Belediyesi ve hayırseverlerin desteği ile tamamlanan Körfez Camii’nde ilk kandil programı düzenlendi. Akşam ezanıyla birlikte camiye gelen vatandaşlar, namaz kılıp dua etti.

 GÖNÜLLER MANEVİ HUZUR İLE DOLDU

Gönüllere manevi huzur veren ve Hz. Muhammed (S.A.V)’in Allah’ın huzuruna çıktığı Miraç gecesi, Körfez’de de hazırlanan özel programla kutlandı. Körfez Camii’ne akın eden vatandaşlar, hem dua etti, hem de maneviyat dolu bir gece yaşadılar.

BAŞKAN SÖĞÜT’TE KATILDI

Miraç Kandili özel programına katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, vatandaşlarla birlikte ibadetini gerçekleştirdi. Kılınan namaz ve duaların okunmasının ardından, Körfezlilerle kandilleşen Başkan Söğüt, “Tüm hemşehrilerimizin kandilini yürekten kutluyorum. Bizler için maneviyatı yüksek olan bu gecenin, tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

LOKMA DAĞITILDI

Kandil programının son bulmasının ardından, camii cemaati ve gelen vatandaşlara Körfez Belediyesi tarafından lokma dağıtıldı. Vatandaşlar, Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.