Paylaş
Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan ve Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülen Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor.
Kartepe İlçemizde 10 Hane Ziyaret Edildi
Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere Valimiz Seddar Yavuz’un talimatlarıyla görevlendirilen Vali Yardımcılarımızca yapılan hane ziyaretlerine bugün de Kartepe ilçemizde devam edildi.

Kartepe ilçemizde ikamet eden 10 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal edip, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Gültekin; “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyerek gereken ne varsa yapılacağını belirtti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.