Paylaş
İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’ndeki üst yapı çalışmaları kapsamında asfalt, parke-bordür ve havai hatları sökme çalışmalarını aynı anda yürütüyor
İzmit Belediyesi, Yeşilova-Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde yıllardır süre gelen sorunları çözmek adına tüm caddede yoğun bir şekilde çalışma yürütüyor. Caddedeki alt yapı çalışmalarını tamamlayan İzmit Belediyesi, üstyapı çalışmalarını da gece gündüz demeden ilerletiyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tamamlandığında bölgeye değer katacak üstyapı çalışmaları kapsamında asfalt kazıma ve serme işlemlerine aralıksız devam ediyor.
DİĞER UÇTA PARKE YENİLENİYOR
Turan Güneş Caddesi’nde aynı anda birçok farklı çalışmayı yürüten İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddenin diğer ucunda da parke ve bordür yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, trafiği de aksatmayacak şekilde hızlı bir şekilde yenileme çalışmalarına devam ediyor.
HAVAİ HATLAR SÖKÜLÜYOR
İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından mevcut direklerin ve havai hatların sökümünü de gerçekleştiriyor. Esnaf ve bölge halkının talebi üzerine elektrik hatlarını yer altına aldıktan sonra caddeye ve binalara elektriklerini veren İzmit Belediyesi, havai hatların söküm işlemlerinin tamamlanması için de yoğun mesai yapıyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.