Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir taraftan çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken kendisini ziyaret eden konukları ile istişarelerine devam ediyor

Eğitime Yönelik Çalışmalar

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Başkan Aygün, bir yandan projelerini hizmete sunarken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarede bulunuyor. Kent içinden ve dışından gelen konukları ile istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Özel Derince Favori Fen Bilimleri Ortaokulu Kurucusu Müfide İlhan ve Okul Müdürü Yüksel İnce ile bir araya geldi. Eğitime yönelik çalışmaların değerlendirildiği buluşmada Başkan Aygün, konuklarına ilçede hizmete sundukları projelerle ilgili bilgiler de verdi.

Başkan Aygün’ün Konukları

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, görüşmeler kapsamında TBMM çatısı altında birlikte görev yaptığı önceki dönem Milletvekili Fikri Demirel’i konuk ederek, ilçede hizmete sunduğu projeler üzerine istişarede bulundu. Başkan Aygün, son olarak Ata Sporları Federasyonu Başkanı Sümeyye Gamze Uçar, Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İsmail Arman ve Okul Aile Birliği Başkanı Esra Nurlu’yu konuk etti. Ata sporlarına yönelik ülke genelinde yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Aygün, yapılan çalışmaları desteklediklerini ifade etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.