Paylaş

Arpalık İhsaniye Köyü Derneği, bölgede yapılan hizmetler ve ziyaretlerinden ötürü İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz hafta sonunda Arpalık İhsaniye Köyü’ne giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Muhtarlık binasında yapılan tadilat çalışmalarını ve beton dökülerek kullanışlı ve konforlu hale getirilen yolları inceleyen Başkan Hürriyet, mahalle halkıyla da bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi. Arpalık İhsaniye Köyü Derneği de köye yapılan hizmetler ve ziyaretlerinden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

“TALEPLERİ DİNLEDİ”

Başkanlığını Cemalettin Burgucu’nun yaptığı Arpalık İhsaniye Köyü Derneği sosyal medyadan yapılan paylaşımda, “İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet köyümüzde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Köylülerimizin istek ve taleplerini dinledi. Başkanımıza ve belediye ekiplerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. Dernek tarafından yapılan bir başka paylaşımda ise, “ Köyümüze göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü teşekkürler başkanım. Yılların sorunları sizin sayenizde tek tek çözüme ulaşıyor” ifadeleri kullanıldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.