Paylaş

Yerine 112 ambulans istasyonu yapılmak için yıkılmaya başlayan Ayazma Mahallesi Ali Balkaya Spor Tesisi ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer, “Bu yanlış karardan dönülmelidir” dedi.

 Ayazma Mahallesi’ndeki tek spor tesisi olan Ali Balkaya Spor Tesisi, yerine sağlık tesisi yapılmak için içerisinde çocuklar oyun oynarken yıkılmaya başlandı. Milli Emlak tarafından kullanım hakkı İl Sağlık Müdürlüğü’ne verilen tesis ile ilgili İzmit Belediyesinin ısrarlı çağrılarına rağmen yıkım çalışmaları başladı. İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer de bir açıklama yaparak, Ayazma Mahallesi sakinlerinin spor tesisinin yıkılmasına karşı olduklarını belirtti.

“BAŞKA YER KALMADI MI”

Nurullah Özer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ayazma Mahallesi’nde çeyrek asırdır çocukların, gençlerin hatta tüm mahalle halkının neşeyle, sevinçle kullanıp faydalandığı bölgenin tek spor tesisi olan Ali Balkaya Spor Tesisleri yıkılıyor! Peki neden? Park arazisi Milli Emlak tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildi. Koca Ayazma Mahallesi’nde başka yer kalmadı mı? Bu kadar spor hizmeti yeter biraz da sağlık hizmeti sunalım demek nasıl bir düşüncedir?

“SAĞLIK MERKEZİ KAZANDIRMANIN BAŞKA BİR YOLU VARDIR ”

Ayazma Mahallesinin tamamının karşı çıktığı bu yıkımı durdurmak için neyi bekliyorsunuz? Bir tarafı yıkıp diğer taraftan şirin görünmek mümkün değildir. Bu yanlış karardan dönülmelidir. Ayazma Mahallesi’ne aile sağlığı merkezi kazandırmanın başka bir yolu mutlaka bulunmalıdır. Bu kentte çocuklar gülecek, gençler gülecek, her İzmitli’nin yüzü mutlaka gülecek” ifadelerine yer verdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.