Paylaş

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğimizin hazinesi olarak nitelendirdiği genç kardeşleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başiskele’nin alt ve üst yapı işlerini, doğaya saygılı insan merkezli kentleşme çalışmalarını yoğun tempoda yakından takip eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 7’den 77’ye Başiskeleli hemşehrileriyle istişarelerini de sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Yeşilkent Mahallesi’ndeki genç kardeşleriyle bir araya geldi. Sıcak bir yaz akşamında gerçekleşen buluşmada gençlerin Yasin abisi, kardeşleriyle bolca sohbet etti.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN KARDEŞLERİNE BİR MÜJDE DAHA

Başiskele’nin geleceğine, çocuklara ve gençlere büyük yatırımlar yapan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, genç kardeşlerine bir müjde daha verdi.

Eğitimden sanata, bilimden spora birçok alanda gençlere destek vermeye devam ettiklerini vurgulayan Özlü, “Sizler, bizim yarınlarımız ve en kıymetli hazinelerimizsiniz. Sizlerin istekleri bizler için son derece önemli. Genc-i Âlâ Gençlik Modelimiz ile ilçe sınırlarımızı aşarak tüm Türkiye’ye örnek gençlik çalışmaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Şu anda Yeniköy Gençlik Merkezi’mizi kentimizin değerli gençlerine kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İçerisinde eğitim salonları, kütüphane, etüd sınıfları, müzik ve bilim atölyeleri, oyun odaları, masa tenisi, satranç, bilardo, langırt masaları yer alacak. Gençlerimize yönelik çeşitli aktivite ve etkinliklerimiz yapılacak. En kısa zamanda bu güzel yatırımımızı da tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacağız ve siz değerli kardeşlerimle bu merkezlerimiz daha da değerlenecek ve güzelleşecek.” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.