Paylaş

Başiskele Belediyesi yaz kış, soğuk sıcak demeden kent genelinde bakım-onarım ve yenileme işlerini aralıksız sürdürüyor.

Başiskeleli vatandaşların daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent hayatı yaşaması adına doğaya saygılı insan merkezli çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi ekipleri, çevre duvarları boyama, çit boyama, çocuk oyun parkı zeminlerini yenileme, konteyner onarım ve yenileme işlerini gerçekleştiriyor. Her gün başka bir noktada çalışan ekipler, kente estetik görünüm kazandırmanın yanı sıra Başiskele’nin daha temiz ve güzel olmasını sağlıyor.

YOLLAR VE KALDIRIMLAR TAZYİKLİ SUYLA YIKANIYOR

“Mavi Yeşil, Daha Temiz Başiskele” sloganıyla yılın 365 günü gece gündüz demeden çalışan Başiskele Belediyesi, periyodik olarak kentin her bir mahallesinde yolları ve kaldırımları, meydanları, vatandaşların ortak kullanım alanlarını tazyikli suyla yıkayarak tertemiz yapıyor.  Özellikle sıcak yaz günlerinde yağış olmayan günlerde yollarda oluşan toz birikintilerini, alt ve üst yapı çalışmalarından ve hafriyat çalışmalarından kaynaklanan taş, çakıl ve toprak birikintilerini ekipler, yollardan temizleyerek daha güvenli ulaşıma olanak sağlıyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.