Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de törenlerle kutlandı. Körfez Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Savaş, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, oda ve STK temsilcileri, gaziler, şehit yakınları belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Atatürk anıtı önüne çelenklerinin koyulması sonrasında saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Körfez Belediyesi Halkoyunları Ekibi’nin gösterisi sonrasında da Kaymakam Uğur Kalkar ve protokol üyeleri, makamda tebrikleri kabul etti.

DUALARLA ANILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı programı, Körfez Şehitliği ile devam etti. Düzenlenen anma programında ilk olarak protokol üyeleri vatandaşlarla birlikte şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı. Daha sonra da Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu ve dualar edildi. Ardından da Yeniyalı Camii’nde mevlit okutuldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.