Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kentimize gelen sanatçılara kentin sembollerini hediye ederek ulusal çapta tanıtımını sağlaması vatandaşların takdirini topluyor

İzmitliler Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde, Türk müziğinin güçlü sesi Göksel ile coştu. Sanat ve sanatçı dostu İzmit Belediyesi’nin öncülüğünde Kent Meydanı’nda gerçekleşen konseri binlerce kişi takip etti. Konserin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Göksel’e Kocaelispor forması, İzmit çınarı ve İzmit pişmaniyesi gibi kentimizin sembollerini hediye etti. Başkan Hürriyet’in hediyelerinin canlı yayın ve basın yoluyla milyonlara ulaşması, kentin tanıtımı adına da önemli bir katkı sunuyor.

VATANDAŞLARDAN ÖVGÜ

İzmitlilik bilinci ile hareket eden ve kentin marka değerlerine önem veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet her büyük projesinde ülke genelinde tanınmış sanatçılara anlamlı hediyeler veriyor. Çoğu İzmit Belediyesi’nin öz gücüyle üretilerek hazırlanan hediyeler vatandaşların da takdirini topluyor. Birçok vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmit Belediye Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e kentlilik bilinci ve kentin tanıtımı adına ortaya koyduğu çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.