Paylaş

Taleplerin hızlıca sonuca ulaştırılması konusunda sağladığı koordinasyon ve memnuniyet anketleriyle İzmitlilerin takdirini kazanan İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bir teşekkür de Şehit Ümit Balkan Ortaokulu’ndan geldi

Vatandaşların taleplerinin kısa sürede çözüme kavuşmasın adına yoğun bir çaba sarf eden İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, gerek vatandaşlara gösterdiği ilgi gerekse aldığı taleplerin sonuca ulaştırılması konusunda sağladığı koordinasyon ve memnuniyet anketleriyle İzmitlilerin takdirini kazanmaya devam ediyor. İzmit’teki kurumlardan ve vatandaşlardan gelen her bir talebi dikkatle inceleyen Halkla İlişkiler müdürlüğü personelleri, taleplerin kısa sürede sonuçlandırılmasında etkin rol oynuyor.

ŞEHİT ÜMİT BALKAN ORTAOKULU’NDAN TEŞEKKÜR

Yakın zamanda İzmit Belediyesinden talepte bulunan kurumlardan biri de Erenler Mahallesi’nde faaliyet gösteren Şehit Ümit Balkan Ortaokulu oldu. Okulun müdürü Ahmet Çolak, yaptıkları taleplere aldıkları geri dönüşlerin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi. hayata geçirilen taleplerin hızlı bir şekilde sonuca ulaşmasında Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün büyük etkisi olduğunu belirten Çolak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Okulumuzla ilgili yapmış olduğumuz taleplerimizle ilgili belediyemizin ilgisi bizi çok mutlu etmekte.

MÜDÜR ÇOLAK, “AN BE AN İLGİLENİYORLAR”

Talepte bulunduğumuz andan itibaren sonuçlanıncaya kadar olan süreçte Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından an be an bilgilendiriliyoruz.  Gerek personellerin ilgi alakası ve yaklaşımı, gerekse de yapılan takip ve koordinasyon sayesinde taleplerimiz kısa sürede sonuçlanıyor. Taleplerimizin sonuçlanmasının ardından da aranarak süreçle ilgili memnuniyet durumumuz sorulmaktadır. Desteklerinden ve ilgilerinden dolayı başta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere tüm belediyemize teşekkür ediyoruz.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.