Paylaş

Nüfus artışıyla birlikte kentleşme oranı da artan Başiskele’de alt yapısı tamamen yenilenen mahallelerde üst yapı çalışmaları süratle devam ediyor.

Başiskele’de alt yapısı yenilenen sokak ve caddeler, boydan boya yeniden asfaltlanarak araç sürücüleri ve yayalar için konfor kazandırılırken kente yeni prestijli caddeler de kazandırılıyor. Bu kapsamda ilçenin en işlek caddelerinden Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları için hazırlıklar başladı. Belediye ekipleri, Mahmut Çavuş Caddesi’nden itibaren yolu trafiğe kapatarak yaklaşık 800 metrelik Pınar Caddesi’nde uzun ömürlü asfalt serimi öncesinde trimer çalışması gerçekleştiriyor.

PINAR CADDESİ IŞIL IŞIL

Kanalizasyon alt yapısı yenilenen, doğalgaz ve fiber internet çalışmaları tamamlanan ve elektrik hatları yer altına alınarak modern aydınlatma direkleriyle ışıl ışıl hale getirilen Pınar Caddesi’nde asfalt çalışmaları da tamamlandığında kentin en prestijli ve konforlu caddelerinden birisi olacak. Modern ve estetik görünümüyle kente büyük değer katacak.

MEHMETAĞA MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI

Kentin birçok noktasında asfaltlama, parke kilit taşı ile yol yapım işlerini aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mehmetağa Mahallesi Alsancak Caddesi ve Turan Sokak’ın da yeniden boydan boya asfaltlanması için hazırlık yapıyorlar.

BAŞKAN ÖZLÜ ÇALIŞMALARI YAKINDAN YERİNDE İZLİYOR

Başiskele’deki her bir çalışmayı yakından ve yerinde takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentte devam eden üst yapı çalışmalarını da teknik ekibiyle birlikte inceledi. İncelemeler sırasında Pınar Caddesi’nde bölge sakinleriyle ve esnaf hemşehrileriyle de sohbet eden Başkan Özlü, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını ve çok güzel, ışıl ışıl bir caddenin daha kente kazandırılacağını müjdeledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.