Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Eko-Okul projesi kapsamında ziyaretine gelen Gül Bahçesi Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi

Başkan Aygün’ün Konukları

Okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek amacıyla oluşturulan Eko-Okul programını uygulayan Derince Gül Bahçesi Anaokulu öğrencileri Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada minik öğrencilerin yanı sıra Gül Bahçesi Anaokulu Müdürü Oğuz Güler, Müdür Yardımcısı Anıl Akgün, öğretmenler Özlem Argun ve Kübra Görücü de hazır bulundu.

Öğrencilerden Eko – Okul Projesi

Uygulanması ile birlikte öğrencilere çevre konusunda olduğu kadar, yaşamları boyunca kullanacakları ve başarılarını etkileyecek alışkanlıklar kazandıran Eko-Okul projesinin detaylarının konuşulduğu buluşmada Başkan Aygün, öğrencilere çevre konusunda yaptıkları çalışmaları aktardı. Derince Belediyesi olarak Sıfır Atık projesini önemsediklerini ve bu anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, ayrıca inşa ettikleri Gençlik ve Spor Merkezleri projeleriyle daima çocukların ve gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.