Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başklanının gerçekleştirmediği projelerle ilgili açıklama yapan CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner ARDUÇ’a AKP İzmit danışma Kurulu Toplantısında “Seçim beyannamemizde varmı yokmu diye bakmıyoruz  sadece beyannamemiz dışında 65 proje hayata geçirdik diye cevap veren Büyükakın’ a ARDUÇ’ tan yeni bir açıklama geldi.

BEYANNAMENİZE KENDİNİZ BİLE İNANMIYORSUNUZ

AKP İzmit Danışma Kurulu toplantısında İzmit’ te yapılan projelere değinen Büyükakın, hiçbir şeyi ertelemiyoruz, beyannamemizde varmı yokmu diye bakmıyoruz sözlerini kullanması üzerine Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner ARDUÇ ise “yani demek istiyor ki  biz seçim dönemi proje kitapçığını bastırır, milletin oyunu alırız sonra bir daha kapağını açıp bakmayız diyor. Verdiği vaatlerin bir çoğunun gerçek dışı olduğunu kendiside çok iyi biliyor” dedi.

BARAJ YAPACAĞIZ DEDİNİZDE ELİNİZDEN TUTANMI OLDU

Büyükakın’ ın Yuvacık barajı ile ilgili biz bu paraya 8 baraj yapardık açıklamasına istinaden ise Elinizden Tutan mı oldu? cevabını veren ARDUÇ, “20 yıldır iktidarsınız, Kocaeli’yi 2019’a kadar tek başınıza yönettiniz, Birkaç barajda siz yapsaydınız, bu işler geçmişe laf söylemekle olmuyor dedi. 2016 yılından beri Devlet Su İşleri tarafından yapılmaya çalışılan Kocaeli’ nin 3. Barajı olacak Karamürsel ve Gölcük’ ün su ihtiyacını karşılayacak İhsaniye barajını örnek veren Arduç, İhsaniye barajına neden el atmadınız, Yuvacık barajını’ da DSİ başlatmıştı ama Sirmen devir alarak 30 ayda bitirip hizmete açtı, sizde İhsaniye barajını yapsaydınız, Devletin yatırım planından çıkarttığı Avcıdere Barajını yatırım planına alsaydınız, Su tutmayan tepeköy göleti orada öylece duruyor. Kamuyu Milyonlarca lira zarara soktunuz ama su üzerinden siyaset yapmaya bir türlü doymadınız. Eleştirmekten öteye bir türlü geçemediniz” dedi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir